Sony a prezentat noua consola PlayStation 3 sustinand ca posibilitatea de conectare in banda larga si calitatea grafica vor plasa produsul pe un loc de top in industria jocurilor, care obtine castiguri de aproximativ zece miliarde de dolari pe an, po
Sony a prezentat noua consola PlayStation 3 sustinand ca posibilitatea de conectare in banda larga si calitatea grafica vor plasa produsul pe un loc de top in industria jocurilor, care obtine castiguri de aproximativ zece miliarde de dolari pe an, potrivit Mediafax. Noua consola, programata pentru lansare in primavara anului viitor, va avea incorporat, pentru grafica, un microprocesor cu 300 de milioane de tranzistori, cu mult peste capacitatile actuale combinate ale consolelor Microsoft, Nintendo, Game Cube si PlayStation 2.
Sony a creat noul microprocesor impreuna cu IBM si Toshiba, iar placa grafica in parteneriat cu Nvidia. Consola va avea un port Ethernet incorporat pentru accesul la Internet. Noul produs va utiliza tehnologia blu-ray, un nou format de DVD-uri, care ofera capacitate sporita fata de cele actuale. Pretul produsului si numarul de jocuri disponibile sunt deocamdata necunoscute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.