Antrenorul echipei de baschet masculin Gaz Metan Medias, Octavian Serban, si-a anuntat ieri retragerea oficiala de la conducerea tehnica a formatiei inaintea turneului final al Cupei Romaniei, programat pentru 28-29 mai, la Arad. Serban a invocat mot
Antrenorul echipei de baschet masculin Gaz Metan Medias, Octavian Serban, si-a anuntat ieri retragerea oficiala de la conducerea tehnica a formatiei inaintea turneului final al Cupei Romaniei, programat pentru 28-29 mai, la Arad. Serban a invocat motive personale, dar a mentionat ca va ramane in anturajul echipei. Tehnicianul a mai spus ca a avut si alte oferte de a prelua echipe din campionatul intern, inclusiv pentru loturile nationale, dar a decis sa ramana la Medias. Serban l-a propus in locul sau pe actualul secund al echipei, Ovidiu Teleaba, insa decizia va fi luata de conducerea clubului. In ultima perioada, s-au vehiculat numele antrenorilor Horia Rotaru (Carbochim Cluj-Napoca) si Dragan Petricevic (BC Farul Constanta), in privinta preluarii echipei mediesene. Gaz Metan a incheiat sezonul pe locul 8. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.