Cristi Borcea avertiza inainte de partida cu Rapid ca, in cazul unui succes in fata giulestenilor, Dinamo va castiga toate jocurile ramase pana la finalul sezonului si va iesi campioana. Dupa ce Gigi Becali a facut publice intentiile directorului exe
Cristi Borcea avertiza inainte de partida cu Rapid ca, in cazul unui succes in fata giulestenilor, Dinamo va castiga toate jocurile ramase pana la finalul sezonului si va iesi campioana. Dupa ce Gigi Becali a facut publice intentiile directorului executiv al "cainilor", acesta a intors-o, spunand ca echipa lui Andone are valoare si poate invinge niste adversari mai slabi. Realitatea l-a contrazis pe Borcea, fiindca Dinamo a castigat de o maniera rusinoasa pe terenul lui Apulum. A fost un blat ca in vremurile bune, cu gafe demne de cascadorii rasului ale portarului Cotora, cu un non-combat fara jena al unei echipe care mai putea spera la evitarea retrogradarii in cazul in care invingea pe Dinamo. Blatul le-a mirosit urat si fanilor dinamovisti, care au ironizat, pe cel mai important site al suporterilor, "dinamo-online.net", calitatea partidei de la Alba Iulia. Sub un titlu extrem de inspirat, "Marea Unire", autorul cronicii intalnirii noteaza ca "a fost un meci care trebuia sa fie jucat pentru ca azi se disputa etapa a 27-a. Apulum si-a terminat treburile in Divizia A, iar Dinamo nu avea nimic de pierdut daca isi rotunjea golaverajul". In plus, intr-un indemn catre suporteri sa-l lase pe Borcea in pace in aceste ultime trei etape si sa sustina echipa, site-ul scrie ca, in mod normal, cu aceasta linie de clasament, Dinamo ar fi trebuit sa se afle pe locurile 6-7. Victoria clara a "cainilor" a fost urmata de esecul Stelei in Cotroceni, iar Borcea viseaza deja cu ochii deschisi la un event care pare mai nemeritat ca oricand, dupa binecunoscutul jaf la drumul mare prin care Dinamo a ajuns in finala Cupei Romaniei. Bucurestenii au un program linistit in ultimele trei etape, doua dintre partide cazand in sarcina lui Netoiu. "Vicele" dinamovist face toate demersurile pentru a achizitiona Universitatea Craiova pana la meciul direct, programat pe 28 mai in Soseaua Stefan cel Mare, pentru cele doua milioane de dolari urmand sa se aleaga cu trei puncte si cu cativa jucatori buni, care vor trece in vara la Dinamo. Meciul de la Pitesti, din ultima etapa, nu va ridica nici el probleme, stiut fiind faptul ca Netoiu are cativa jucatori de baza ai Argesului in proprietate. Mai ramane intalnirea de sambata, cu Otelul, o echipa fara probleme, care, in ultima instanta, poate fi invinsa cu ajutorul unui nou Serea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.