Traian Basescu este nemultumit de activitatea Guvernului. Si nu doar atunci cand vine vorba de inundatii sau medicamente. Seful statului remarca dificultatile cu care se indeplinesc de catre Cabinetul Tariceanu obligatiile asumate pentru aderarea la
Traian Basescu este nemultumit de activitatea Guvernului. Si nu doar atunci cand vine vorba de inundatii sau medicamente. Seful statului remarca dificultatile cu care se indeplinesc de catre Cabinetul Tariceanu obligatiile asumate pentru aderarea la UE. Traian Basescu a precizat, intr-un interviu acordat postului de radio Europa FM, ca nu are o relatie incordata cu Guvernul, dar vede "o oarecare ineficienta" la nivelul activitatii Executivului. "Sigur, nu pot sa spun ca sunt un presedinte fericit vazand o oarecare ineficienta in atacarea problemei inundatiilor, vazand o oarecare ineficienta in tratarea problemei medicamentelor, vazand dificultatile cu care se indeplinesc obligatiile asumate de Romania in procesul de aderare la Uniunea Europeana. Adica nu sunt un presedinte care spune: <>", a adaugat seful statului. Traian Basescu a adaugat ca, daca presedintele ar fi avut putere executiva mai multa, "cu certitudine" ar fi fost in fruntea Comandamentului de inundatii, pentru ca "ministrii au fiecare atributiuni, dar ei sunt egali intre ei si atunci trebuie un sef recunoscut si asta e primul-ministru".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.