Sindicalistii din domeniul energiei incep de astazi protestele fata de emiterea de acte normative fara avizul CES, cu privire la continuarea privatizarii filialelor Tanselectrica si Electrica, acte care nu prevad protectia sociala a salariatilor la t
Sindicalistii din domeniul energiei incep de astazi protestele fata de emiterea de acte normative fara avizul CES, cu privire la continuarea privatizarii filialelor Tanselectrica si Electrica, acte care nu prevad protectia sociala a salariatilor la transferul dreptului de proprietate. Adolf Muresan, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Electricitate "Univers", a declarat ca incepand de astazi, de la ora 9.30, vor picheta sediul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), apoi sediul Electrica SA si Electrica Serv. Maine, sindicalistii vor picheta din nou sediul ANRE, dar si cel al Ministerului Economiei si Comertului, urmand ca intre 24 si 27 mai sa aiba loc un miting in Capitala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.