Perechea Florin Mergea/Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Budapesta, dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro, a anuntat site-ul "atptennis. com". Mergea si Ungur au
Perechea Florin Mergea/Adrian Ungur s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Budapesta, dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro, a anuntat site-ul "atptennis. com". Mergea si Ungur au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-2, cuplul francez Xavier Audouy/Dmitri Lorin si vor juca in faza urmatoare a competitiei cu perechea sarba Darko Madjarovski/Janko Tipsarevic, care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-6 (7/0), de cuplul Dominique Coene/Jasper Smit (Belgia/Olanda), cap de serie numarul 4 * In proba de simplu, Adrian Ungur a fost invins, in primul tur, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-2, de israelianul Harel Levy, cap de serie numarul 7 * Perechea Gabriel Trifu/Tom Vanhoudt (Romania/Belgia), cap de serie numarul 2, s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Zagreb, dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Trifu si Vanhoudt au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-0, cuplul croat Marin Bradaric/Josko Topic, beneficiar al unui wild-card, si vor juca in faza urmatoare a competitiei cu perechea Ivo Klec/Igor Zelenay (Germania/Slovacia), care a trecut, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de cuplul Konstantinos Economidis/Stefan Wauters (Grecia/Belgia) * Victor Hanescu (foto) s-a calificat in turul doi al turneului de la Sankt Polten, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Hanescu l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-3, pe cehul Jan Hernych si va juca in faza urmatoare a competitiei cu germanul Michael Kohlmann, jucator venit din calificari, care a trecut, cu scorul de 2-6, 7-6 (9/7), 6-4, de cehul Tomas Zib, cap de serie numarul 8. Pentru aceasta performanta, tenismanul roman va primi trei puncte ATP si un cec in valoare de 5.300 de euro. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.