Bursa de Valori Bucuresti participa in perioada 18-21 mai, la a treia editie a targului de oferte financiar-bancare din Romania, FINFAIR 2005, organizat la Sala Palatului, se arata intr-un comunicat al institutiei. Prin participarea la acest evenimen
Bursa de Valori Bucuresti participa in perioada 18-21 mai, la a treia editie a targului de oferte financiar-bancare din Romania, FINFAIR 2005, organizat la Sala Palatului, se arata intr-un comunicat al institutiei. Prin participarea la acest eveniment, BVB ofera publicului larg prilejul de a lua contact direct cu piata de capital, cu institutiile acesteia in scopul crearii unei culturi bursiere si al atragerii de investitori. Standul Bursei va oferi posiblitatea efectuarii de tranzactii prin intermediul a patru societati de servicii si investitii financiare. De asemenea, publicul investitor va avea posibilitatea sa urmareasca online tranzactiile bursiere care se desfasoara acum pe sistemul dezvoltat in-house de catre BVB. Pe langa acestea, cei interesati vor putea obtine informatii generale cu privire la piata bursiera si informatii specifice cu privire la vanzarea si cumpararea de actiuni si obligatiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.