Dinamo s-a impus fara probleme la Alba Iulia, scor 3-1 cu Apulum, la capatul unui meci cu final asteptat. De gazde, de oaspeti, de suporteri si, mai ales, de Gigi Becali. De neinteles a fost doar dorinta portarului ardelean Fl. Cotora (cel care si in
Dinamo s-a impus fara probleme la Alba Iulia, scor 3-1 cu Apulum, la capatul unui meci cu final asteptat. De gazde, de oaspeti, de suporteri si, mai ales, de Gigi Becali. De neinteles a fost doar dorinta portarului ardelean Fl. Cotora (cel care si in sezonul trecut ii pasa decisiv lui Danciulescu!) de a se face de tot rasul la primele doua goluri ale bucurestenilor. Spectacolul a fost completat, in final, de golul lui Lupascu, pentru a-i multumi si pe localnicii care n-au avut altceva mai bun de facut decat sa vina la meci. Apulum retrogradeaza astfel in Divizia B (nici n-ar merita altceva; cei care au dubii pot urmari, prin comparatie, meciul cu Rapid din Giulesti), iar Dinamo ramane in plasa liderului Steaua, asa cum a promis directorul executiv Cristian Borcea (n.r. - "Batem tot pana la final!", pentru cei care nu-si aduc aminte) * O alta partida mai mult decat linistita s-a jucat la Bistrita, acolo unde "Tata Jean" a rispit orice dubii in privinta mentinerii Gloriei in Divizia A. Pitestenii lui Cartu au intors cu eleganta serviciul din tur (n.r. - atunci a fost 4-3 pentru FC Arges, singura victorie din tur a pitestenilor pe teren propriu), ba chiar au oferit ardelenilor prilejul imbunatatirii golaverajului * Trecand la meciurile serioase ale dupa-amiezii de ieri, sa remarcam victoria Timisoarei in derby-ul revelatiilor cu FC Farul (gol al lui Mansour). "Marinarii" par a fi resemnati in privinta fortarii unei clasari pe podium, dar pastreaza o sansa de a juca in Europa (daca Dinamo ia campionatul), in timp ce banatenii isi pregatesc sezonul viitor * Clujul a dat lovitura la Galati, confirmand temerile lui Stoichita. Dupa cateva rezultate foarte bune, Otelul a cedat in fata lui CFR, desi a condus cu 1-0. Nici una dintre echipe nu avea emotii, iar rezultatul este o dovada a faptului ca fotbalul este frumos cand se joaca pe teren, chiar daca la un nivel scazut * Si Sportul si-a trecut in cont o victorie in deplasare, pe terenul "muribundei" echipe a Brasovului. Mazilu a lovit decisiv in minutele de prelungiri, confirmand ca "studentii" s-au saturat de naveta intre A si B. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.