Alegerile de la FR Atletism, consumate la finele saptamanii trecute, au impus, firesc, si o serie de modificari administrative. Mai exact, astazi, spre seara, este asteptat sa soseasca in Bucuresti presedintele nou ales, Ilie Floroiu, care, deocamdat
Alegerile de la FR Atletism, consumate la finele saptamanii trecute, au impus, firesc, si o serie de modificari administrative. Mai exact, astazi, spre seara, este asteptat sa soseasca in Bucuresti presedintele nou ales, Ilie Floroiu, care, deocamdata, va locui la hotel, pana isi va gasi o locuinta stabila. La etajul doi al sediului din Aleea Primo Nebiolo, fostul presedinte al clubului "Farul" isi va fixa sediul de comanda in biroul rezervat pana acum sectiei international, pentru ca in incinta de vizavi, sa se mute proaspatul secretarul general, Traian Badea. Mutarea a avut loc in conditii civilizate, predecesorul lui, Nicolae Marasescu, urmand sa-si stabileasca un loc in spatiul rezervat Fundatiei Ateltismului Romanesc. Presedintele acesteia, Iolanda Balas Soter, va ramane in acelasi areal ocupat si in calitatea de sef al FRA. Si la primul cat a operat noua structura ierarhica: Ion Buliga va ocupa biroul central, pentru ca vicepresedintele Gabriela Szabo sa imparta spatiul cu Nicolae Curta, federalul de la organizare.
Am pomenit de fosta noastra glorie, Gabi Szabo, care pe data de 14 mai, si-a anuntat oficial retragerea din activitatea competitionala, ex campioana olimpica aflandu-se acum la inceput de drum, intr-o cu totul alta postura. In acest context, sugeram staff-ului FRA ca la editia jubiliara a "Internationalelor" Romaniei, programate pe 11 iunie, nu ar fi rau ca Gabriela sa-si ia adio de la publicul neaos. Mai ales, ca evenimentul marcheaza si inaugurarea pistei cu zece culoare a stadionului Dinamo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.