Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat ieri dimineata, inaintea antrenamentului, ca nu i se pare normal ca echipa sa sa termine campionatul in spatele rivalelor Steaua si Dinamo dupa ce a luat cate patru puncte in confruntarile cu fiecare d
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat ieri dimineata, inaintea antrenamentului, ca nu i se pare normal ca echipa sa sa termine campionatul in spatele rivalelor Steaua si Dinamo dupa ce a luat cate patru puncte in confruntarile cu fiecare dintre ele. "Rapidul se gandeste la titlu in continuare, se gandeste si la locul doi, se gandeste la multe. Nu ar fi o tragedie daca nu ne-am califica in cupele europene, ar fi un esec", a spus tehnicianul giulestenilor. Razvan Lucescu a adaugat ca in aceasta editie de campionat valorile sunt mai apropiate ca niciodata: "Se poate intampla orice in urmatoarele patru etape, e un campionat echilibrat pentru ca nu e o diferenta mare intre echipe. Cei care evolueaza corect pot sa piarda puncte si la echipe mai slab cotate". Lucescu s-a referit si la situatia Universitatii Craiova, adversara de azi a Rapidului. "S-au intamplat lucruri ciudate, a fost o conjunctura defavorabila ca au ajuns in situatia de a retrograda. Tin minte ca, la inceputul campionatului, Craiova isi propunea chiar castigarea titlului. Acum, are sanse minime de a se salva, pentru ca inaintea ei mai sunt si Brasovul si Alba Iulia. Nu stiu cum va arata Divizia A fara Universitatea, probabil vor fi mai putine scandaluri", a spus Lucescu. El a precizat ca echipa sa nu cauta revansa dupa egalul inregistrat la Craiova intre cele doua echipe in 1998, cand giulestenii erau antrenati de Mircea Lucescu, titlul mergand atunci in Ghencea. "Pentru noi sunt foarte importante cele trei puncte si nu trebuie sa fie o revansa. Ce a fost in '98 nu trebuie sa se reflecte maine pe teren", a mentionat Lucescu. Antrenorul Rapidului a precizat ca exista doua posibilitati in confruntarea de azi: "Fie Craiova vine ca o echipa relaxata, care va juca de placere, iar jucatorii vor dori sa demonstreze ca nu merita sa pice in B, fie va veni ca o echipa blazata, cu un moral slab si atunci noua ne va fi mai usor". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.