Producatorul de medicamente Biofarm Bucuresti a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, o crestere cu 66 la suta a profitului net comparativ cu aceeasi perioada din 2004, pana la 47,4 miliarde de lei, se arata in raportul trimestrial al comp
Producatorul de medicamente Biofarm Bucuresti a raportat, pentru primul trimestru al acestui an, o crestere cu 66 la suta a profitului net comparativ cu aceeasi perioada din 2004, pana la 47,4 miliarde de lei, se arata in raportul trimestrial al companiei. In acelasi timp, cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 12 la suta, pana la 119,9 miliarde de lei. Recent, Biofarm a anuntat ca intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 82,15 miliarde de lei, fonduri reprezentand rezervele constituite din profitul net aferent anului 2004. La inceputul acestui an, actionariatul Biofarm a suferit schimbari semnificative, in urma unor tranzactii bursiere. Cea mai semnificativa schimbare a fost diminuarea participatiei presedintelui Consiliului de Administratie, Robert Ferran, de la 49,9 la suta la 5,01 la suta din titluri.
Totodata, compania americana Health Sciences Group si-a micsorat participatia sub pragul de 5 la suta, de la 24,33 la suta din capitalul social, cat detinea la finele lunii februarie.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.