PPRM a depus, ieri, la Biroul Permanent al Senatului propunerea legislativa de plantare a pomilor fructiferi pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale, propunere initiata de 26 de senatori si deputati ai acestui partid. Proiectul prevede
PPRM a depus, ieri, la Biroul Permanent al Senatului propunerea legislativa de plantare a pomilor fructiferi pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale, propunere initiata de 26 de senatori si deputati ai acestui partid. Proiectul prevede ca pentru o perioada de zece ani, incepand cu anul 2006, Guvernul sa asigure anual, prin bugetul de stat, fonduri necesare pentru achizitionarea si plantarea pomilor fructiferi, in majoritate nuci, pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale. Initiatorii mai propun ca furtul si/sau distrugerea pomilor fructiferi sa constituie infractiune si sa fie pedepsite cu amenda de la cinci milioane pana la 100 milioane de lei sau cu inchisoare de la una pana la sase luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.