Ion Craciunescu, presedintele CCA, a intrat fara voie intr-un scandal sexual, provocat de cotidianul "Atac", care a publicat fotografii cu seful arbitrilor, insotit de brigada olandeza care a oficiat la derby-ul Dinamo - Rapid, discutand cu trei pers
Ion Craciunescu, presedintele CCA, a intrat fara voie intr-un scandal sexual, provocat de cotidianul "Atac", care a publicat fotografii cu seful arbitrilor, insotit de brigada olandeza care a oficiat la derby-ul Dinamo - Rapid, discutand cu trei persoane de sex feminin in fata unui club. Desi imaginile, suprinse in noaptea de dupa meci, nu sunt compromitatoare - Craciunescu si olandezii se despart de fete si pleaca in directii diferite - evenimentul a dat apa la moara celor care-l contesta pe Craciunescu. Unul dintre acestia este Florin Chivulete, fost arbitru exclus de pe lista FIFA si din arbitraj dupa ce, acum cinci, a fost parat la UEFA de o brigada franceza (la meciul Ceahlaul - Austria Viena, din Cupa UEFA-Intertoto) pe motiv de "ospitalitate excesiva". Cazul lui Chivulete a fost insa total diferit (UEFA l-a sanctionat atat pe arbitru, cat si pe Gheorghe Stefan, presedintele de atunci al Ceahlaului, vorbindu-se chiar de oferirea de prostituate), la petrecere fiind prezenti, pe langa de-acum celebrele "folcloriste", si reprezentanti ai clubului gazda. Craciunescu nu a negat evenimentele de duminica seara, dar spune ca nu poate fi acuzat in nici un fel. "Dupa meci am fost si am mancat impreuna cu arbitrii. Comportamentul lor a fost profesionist: nu au avut nici o legatura cu cei de la club, nu au consumat alcool. Pe la ora 1, am plecat de la restaurant si i-am invitat la un bar. Acolo am intalnite mai multe cunostinte, am vorbit, dar am plecat dupa vreo o ora si jumatate in directii diferite. Una dintre fete este prietena lui Florin Verigeanu, secretarul general al CCA, care a fost si el cu noi. Pe ea am sarutat-o pe obraz la despartire, pentru ca o cunosteam", spune Craciunescu. Seful arbitrilor neaga o eventuala reintalnire cu fetele, asa cum se insinueaza. "Daca se poate aduce vreo proba ca arbitrii au fost dupa aceea la hotel cu fetele, va dau voie sa imi faceti ce vreti si imi dau si demisia. Nu cred insa ca este ceva anormal in a merge cu acesti arbitri la un bar", a precizat Craciunescu. "Vad ca se incearca o paralela cu cazul lui Chivulete. Atunci a fost vorba despre altceva. Fetele au fost aduse la masa, unde erau oficiali ai clubului gazda. Acum, eu i-am invitat doar pe arbitri si am stat doar cu ei, fara alte persoane", a mai adaugat Craciunescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.