Senatorul liberal Adrian Cioroianu s-a aratat intrigat de modul de cheltuire a banilor publici in Radioul si televiziunea de stat. De exemplu, cei doi presedinti-directori Valentin Nicolau si Dragos seuleanu au salarii care depasesc 100 de milioane d
Senatorul liberal Adrian Cioroianu s-a aratat intrigat de modul de cheltuire a banilor publici in Radioul si televiziunea de stat. De exemplu, cei doi presedinti-directori Valentin Nicolau si Dragos seuleanu au salarii care depasesc 100 de milioane de lei pe luna. Nici adjunctii lor sau redactorii sefi nu stau mai rau. Acestia au salarii de 98 de milioane de lei. Pana si consilierii directorilor primesc salarii de peste 40 de milioane. Tot la capitolul bani, senatorul PNL spune ca a constatat sume enorme care se duc pe prime. El l-a dat ca exemplu pe Gheorghe Verman, directorul general adjunct, care din 2002 pana in 2004 a primit prime de peste 800 de milioane de lei. Doar anul trecut acestuia i s-au dat 500 de milioane. Raportul urmeaza sa fie discutat si votat de cele doua Camere ale Parlamentului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.