Lucian Burdujan, fotbalistul care a marcat golul egalizator al Rapidului in meciul cu Dinamo, s-a declarat ieri convins ca Steaua va pierde in Cotroceni si ca titlul se joaca. "Se pot impiedica, de fapt sunt sigur ca vor pierde puncte in Cotroceni. S
Lucian Burdujan, fotbalistul care a marcat golul egalizator al Rapidului in meciul cu Dinamo, s-a declarat ieri convins ca Steaua va pierde in Cotroceni si ca titlul se joaca. "Se pot impiedica, de fapt sunt sigur ca vor pierde puncte in Cotroceni. Si mai pot pierde si in alte meciuri, asa ca noi putem sa speram in continuare la titlu", a spus atacantul. Ionut Stancu, fundasul giulestenilor, a apreciat jocul cu Universitatea, echipa la care a fost legitimat pana anul trecut, drept unul obisnuit. "Chiar daca am jucat la Craiova, nu este o partida speciala. Noi trebuie sa fim atenti, pentru ca, desi sunt pe ultimul loc in clasament, nu vom avea un meci usor. De cand am venit la Rapid eu n-am castigat nici un meci cu Craiova, dar pentru toate exista un inceput", a spus Stancu. El a mai adaugat ca spera ca Universitatea sa nu retrogradeze. "Mie imi pare sincer rau ca a ajuns in aceasta situatie, dar eu sper sa se gaseasca o solutie. Nu stiu prin ce metode, insa as vrea ca Universitatea sa joace si la anul in Divizia A pentru ca sunt multi oameni acolo care iubesc fotbalul, iar la Craiova este un public foarte frumos", a spus Stancu. "Am regretat ca nu am castigat cu Dinamo, normal. Noi am trecut cu bine de echipele importante in acest sezon, dar am facut pasi gresiti cu echipe mai slabe. Cu acele puncte acum eram mult mai sus. Dar pana la final orice este posibil. Cum am pierdut noi puncte cu Apulum, asa si Steaua si Dinamo pot pierde la echipe de la care nici nu se asteapta", a mai spus fundasul giulestenilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.