Gigi Becali a reusit ieri sa-i impace pe Radu Ion si pe Mihai Stoica. Suporterul agresat de presedintele executiv al Stelei a venit la biroul patronului din Ghencea, unde, dupa o runda de negocieri al caror continut Gigi Becali nu a vrut sa-l dezvalu
Gigi Becali a reusit ieri sa-i impace pe Radu Ion si pe Mihai Stoica. Suporterul agresat de presedintele executiv al Stelei a venit la biroul patronului din Ghencea, unde, dupa o runda de negocieri al caror continut Gigi Becali nu a vrut sa-l dezvaluie presei, cei doi s-au inteles si, la insistentele boss-ului stelist, au incercat chiar sa se imbratiseze. Finalul incidentului de sambata s-a datorat in intregime lui Gigi Becali, care luni seara, in cadrul emisiunii "Nasul" de pe B1 TV, a stabilit o intalnire cu Radu Ion. Suporterul batut s-a conformat si s-a prezentat la o sedinta de negocieri (stabilita inainte ca Meme Stoica sa fie judecat de Comisia de Disciplina) unde, cel mai probabil, i s-a oferit o suma de bani, in schimbul careia sa renunte la plangerea penala formulata impotriva presedintelui Stelei. Becali a lasat sa se inteleaga la un moment dat ca obiectul negocierilor il constituie o compensatie financiara. "Omul acesta este un om simplu. Nu ii arde lui de procese, are probleme, este amarat, sta cu nevasta si cu copiii intr-un apartament", a declarat patronul din Ghencea despre suporterul agresat. Ulterior, Becali a tinut sa infirme orice varianta referitoare la bani. "Nici nu poate fi vorba de asa ceva. Poate ii dam un abonament pe viata, poate il facem membru de onoare la Steaua, vedem. Dar nu poate fi vorba de asa ceva", a spus boss-ul gruparii "ros-albastre". Radu Ion nu a ramas dator si i-a intors amabilitatile lui Becali. "Nea Gigi, daca imi dadeai mata un pumn nu ma suparam, ca imi dadea o personalitate. Macar stiam de la cine am luat un pumn, dar de la Meme..." a spus suporterul agresat. Becali a mai oferit un indiciu privind latura financiara a discutiilor purtate cu fanul stelist. "Legea nu are ce sa ne faca daca noi ne impacam. Legea tocmai de-asta este facuta. Noi ne impacam, dar sa nu aiba acum pretentii exagerate ca, daca are inseamna ca nu este suporterul Stelei", a spus Gigi Becali despre Radu Ion. In alta ordine de idei, boss-ul din Ghencea a precizat ca ii va mentine lui Meme Stoica amenda de 100 de milioane, dar si functia de presedinte. "Trebuie sa plateasca, pentru a se invata minte. Dar eu nu-l pot da afara ca este luptatorul meu si a fost alaturi de mine", a incheiat Becali. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.