Ioan Andone a declarat ca fundasul Lucian Goian nu va fi exclus din lot ca urmare a greselii comise in finalul meciului cu Rapid, in urma careia giulestenii au egalat. "Nu-l voi exclude din lot pe Goian. El trebuie sa joace. Daca la noi va juca mai p
Ioan Andone a declarat ca fundasul Lucian Goian nu va fi exclus din lot ca urmare a greselii comise in finalul meciului cu Rapid, in urma careia giulestenii au egalat. "Nu-l voi exclude din lot pe Goian. El trebuie sa joace. Daca la noi va juca mai putin, poate ii vom gasi o echipa. Nu se pune problema sa curmam cariera unui jucator. Se intampla, anul acesta el a avut foarte multe ghinioane in meciurile in care a intrat. Din pacate, ghinionul nu poti sa-l comentezi, pentru ca se poate intampla si la jucatorii mai mari decat Goian. Sunt tineri care trebuie sa treaca prin incercari destul de grele ca sa ajunga fotbalisti buni", a spus Andone. Goian a fost aparat si de capitanul lui Dinamo, Florentin Petre. "Acum ce sa facem, sa-i taiem capul lui Goian ca a gresit la o faza in care si altii, care castiga Campionate Mondiale, gresesc? Borcea a spus la nervi ca Goian va fi amendat pe viata, nu cred ca azi ar mai face aceeasi declaratie", a comentat Petre. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.