Gemeni Gemenii reprezinta unul dintre semnele duale ale horoscopului. Nativul acestei zodii de aer este ""omul cu doua fete"". Daruit cu multiple calitati, Geamanul are un rol bine stabilit: sa aplaneze conflictele. Intelectul se afla

Gemeni
Gemenii reprezinta unul dintre semnele duale ale horoscopului. Nativul acestei zodii de aer este ""omul cu doua fete"". Daruit cu multiple calitati, Geamanul are un rol bine stabilit: sa aplaneze conflictele.
Intelectul se afla pe primul plan si de aceea se poate spune despre nativul zodiei Gemeni ca este un pasionat de munca, mai ales de munca intelectuala, ceea ce-l va face de nenumarate ori sa uite de nevoile sale ""pamantesti"", cum ar fi aceea de a manca, activitate careia nu-i acorda o prea mare importanta... pana cand nu gusta din preparatul respectiv.

BUNATATI. Cu capul in nori, Geamanul gaseste totusi timp sa coboare din inaltimea lui si sa se infrupte din bunatatile de pe pamant... mai ales daca sunt gata preparate. Nativul acestei zodii are nevoie de miscare, de libertate, tot ceea ce-l ingradeste fiindu-i dusman. De aceea, tot ce-i ocupa prea mult timp nu-i face placere. Uraste mancarurile care se prepara greu, pentru ca n-are rabdare sa astepte. Va alege asadar fast-food-ul, pentru ca acolo prepararea dureaza doar cateva minute, sau restaurantele unde stie ca bucatarii se misca foarte repede.

CANTITATE. Este mereu intr-o adevarata intrecere cu timpul. Acasa, daca va gati, va alege, de asemenea, mancaruri care se prepara cu usurinta si satura repede. Si in cantitati cat mai mari. E tot timpul dominat de spaima ca se va ridica flamand de la masa si de aceea incearca sa-si umple stomacul rapid si cu mancaruri nu tocmai sofisticate.

CURIOZITATE. Una dintre trasaturile lui principale este curiozitatea. Simte nevoia sa dea tot timpul sfaturi, sa stie tot. Indiferent de faptul ca se pricepe sau nu la bucatarie, daca un Geaman va intra atunci cand gatiti, fiti sigur ca o sa va dea un sfat.
Desi ii place sa munceasca, ii place la nebunie si sa se distreze, sa calatoreasca, sa cunoasca oameni si locuri noi si, de ce nu, gusturi noi. Persoana plina de sarm, inteligenta si receptiva la nou, nativul din zodia Gemeni va adopta uneori, din pacate fara discernamant, tot ceea ce lumea moderna ii propune. Desi rafinamentul lui intelectual il face sa ramana pe de o parte tributar trecutului, cealalta fata a sa il va determina sa adopte toate gusturile noului. De aici, o oarecare lipsa de rafinament. Ii e tot una daca mananca o farfurie cu cartofi prajiti sau file de somon, atat timp cat se satura.

PASIUNE. Daca insa i se va intampla sa gateasca, o va face cu pasiune, pentru ca el pune suflet in tot ceea ce intreprinde. Cu pasiune da, dar fara prea mult bun-gust. Un mare fan al televizorului si al produselor ""de rontait"", floricele, chipsuri sau snacksuri, deprins mai ales cu munca intelectuala, Geamanul va fi predispus la obezitate si la boli digestive.
Sfatul nostru ar fi sa incerce sa-si gaseasca echilibrul intre cele doua parti ale fiintei sale, sa se puna in acord cu sine insusi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.