ELVETIA, cupa, finala (un singur meci) * MIHAI TARARACHE (foto) a marcat un gol pentru FC Zürich, 3-1 aseara, cu divizionara secunda FC Lucerna, in ultimul act al competitiei. Tararache a fost integralist, a primit un cartonas galben si a ma
ELVETIA, cupa, finala (un singur meci) * MIHAI TARARACHE (foto) a marcat un gol pentru FC Zürich, 3-1 aseara, cu divizionara secunda FC Lucerna, in ultimul act al competitiei. Tararache a fost integralist, a primit un cartonas galben si a marcat pentru 3-0 in minutul 74. Pentru FC Zürich, echipa care a castigat trofeul pentru a saptea oara, IULIAN FILIPESCU a fost, de asemenea, integralist, iar ADRIAN ILIE a intrat in minutul 80, in locul lui Di Jorio.
ITALIA, Serie A, etapa a 36-a * CRISTIAN CHIVU a fost titular pentru AS Roma, 0-0 acasa, pe "Olimpico", in derby-ul local cu Lazio. Chivu s-a accidentat si a fost inlocuit in minutul 32 de Ferrari. Capitanul Nationalei a suferit o entorsa la glezna, dar se va reface pana la meciul Olanda - Romania, de pe 4 iunie * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 1-2 acasa cu Brescia.
SPANIA, Primera Division, etapa a 36-a * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 60 pentru Getafe, 1-2 in deplasare cu Racing Santander. Craioveanu l-a inlocuit pe Asen.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 37-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru Almeria, 1-1 acasa cu Lleida * BOGDAN MARA a intrat in minutul 80 pentru Polideportivo Ejido, 0-2 in deplasare cu Alaves. Mara l-a inlocuit pe Sabino
* LAURENTIU ROSU a lipsuit de la Recreativo Huelva, 2-1 acasa cu Terrassa.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 33-a * MARIUS BACIU a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, RW Oberhausen, a castigat-o in deplasare, scor 2-0 cu Unterhaching * LEVENTE CSIK a fost integralist pentru Dinamo Dresda, 4-2 in deplasare cu Eintracht Trier. La gazde, CATALIN RACANEL a fost introdus pe teren in minutul 46 in locul lui Reis * ADRIAN IORDACHE a fost titular in meciul pierdut de Energie Cottbus, pe teren propriu, scor 0-3 cu Eintracht Frankfurt. Iordache a fost inlocuit in minutul 46 de Meszaros
* LAURENTIU REGHECAMPF a fost introdus pe teren in minutul 65 al meciului pe care Alemannia Aachen l-a castigat in deplasare, scor 3-2 cu Burghausen. Reghecamp, care l-a inlocuit pe Fiel, a pasat decisiv la golul victorios al echipei sale, inscris in minutul 90+2.
TURCIA, Super Lig, etapa a 32-a * Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, a pierdut acasa, scor 1-2 cu Genclerbirligi * DANIEL PANCU a fost integralist pentru Besiktas, 1-1 in deplasare cu Istanbulspor.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 32-a * IULIAN MIU a fost integralist pentru Bursaspor, 0-0 in deplasare cu Mardinspor. De la Bursa a lipsit CORNEL FRASINEANU, suspendat. Bursaspor a ratat promovarea.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 8-a * CRISTIAN TUDOR a marcat golul victoriei pentru Alania Vladikavkaz, 4-3 acasa cu Rubin Kazan. Tudor a intrat pe teren in minutul 40, in locul lui Burduli, si a marcat in minutul 85. De la Alania a lipsit IULIAN TAMES, neconvocat * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 0-0 in deplasare cu Terek Groznii * FLORIN SOAVA a intrat in minutul 85 pentru Spartak Moscova, 1-0 in deplasare cu Tomi Tomsk. Soava l-a schimbat pe Pavlenko. Pentru Spartak, ADRIAN IENCSI a fost rezerva.
BULGARIA, A Grupa, etapa a 28-a * EUGEN TRICA a fost integralist pentru Litex Loveci, 0-1 acasa cu Naftex Burgas.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 29-a * Aigaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a invins pe teren propriu, cu 2-1, pe Halkidona * STELIAN CARABAS a fost integralist pentru Xanthi Skoda 1-0 acasa cu Kallithea. De la Skoda a lipsit FLORIN PRUNEA * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit de la Panathinaikos, 0-0 acasa cu AEK Atena.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 33-a * MARIUS MITU a evoluat pe toata durata meciului castigat in deplasare de echipa sa, Lierse, cu scorul de 2-0 impotriva lui Lokeren.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 33-a * NICOLAE MITEA (rezerva) si BOGDAN LOBONT (neconvocat) au lipsit de la Ajax Amsterdam, 2-0 in deplasare cu Vitesse Arnhem.
UNGARIA, Arany Aszok Liga, etapa a 28-a * SORIN BOTIS si MARIUS SASU au lipsit de la Ferencvaros, 0-2 in deplasare cu Pecs.
UCRAINA, UPL, etapa a 26-a * FLORIN CERNAT a fost integralist pentru Dinamo Kiev, 1-0 in deplasare cu Tavria Simpferopol. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA si TIBERIU GHIOANE.
MOLDOVA, Divizia Nationala, etapa a 25-a * IONUT IRIMIA (integralist), FLORIN NOFITOVICI (integralist) si MIHAI ANTAL (titular, schimbat in minutul 46 de MIRCEA STAN) au jucat pentru Zimbru Chisinau, 1-1 in deplasare cu Nistru Otaci. De la Zimbru (cu GHEORGHE LILIAC antrenor de portari) au lipsit DANIEL STANCIU (rezerva) si DANIEL BALASA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.