Circulatia rutiera in zona pasajului Marasesti, din Bucuresti, va fi data peste cap pentru o lunga perioada de timp. Pasajul va fi inchis luna viitoare pentru reparatie capitala. Cunoscut pentru ca de fiecare data cand ploua mai tare se inunda, pasaj
Circulatia rutiera in zona pasajului Marasesti, din Bucuresti, va fi data peste cap pentru o lunga perioada de timp. Pasajul va fi inchis luna viitoare pentru reparatie capitala. Cunoscut pentru ca de fiecare data cand ploua mai tare se inunda, pasajul trebuie consolidat pentru ca are structura afectata. Lucrarile vor dura un an de zile, astfel ca tot traficul din zona va trebui deviat. "Totul este aranjat pentru inceperea lucrarilor. Acum asteptam ca RATB sa rezolve problema devierii tramvaielor. Mai au termen maximum o luna pentru aceasta operatiune. Termenul de executie este de un an, dar speram sa terminam totul mai devreme, in zece luni", ne-a precizat Elena Ghinararu, director al Administratia Strazilor Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.