Deputatul PNL Emilian Francu a promis ca va cere modificarea Legii Functionarului Public in asa fel incat acestia sa nu mai poata apartine nici unui partid politic. El crede ca functionarii publici trebuie sa lucreze exclusiv in slujba tarii si comun
Deputatul PNL Emilian Francu a promis ca va cere modificarea Legii Functionarului Public in asa fel incat acestia sa nu mai poata apartine nici unui partid politic. El crede ca functionarii publici trebuie sa lucreze exclusiv in slujba tarii si comunitatii, indiferent de partidul care ar castiga alegerile. Francu a dat exemplul politistilor, magistratilor si militarilor, care sunt apolitici prin lege.


Presedintele Comisiei de buget finante din Senat, liberalul Varujan Vosganian a declarat ieri ca daca ar fi fost ministru de finante nu ar fi facut ce a facut Ionut Popescu. Mai mult, senatorul ii recomanda ministrului de finante sa fie mai prezent in dezbaterea publica, afirmand ca el asa ar fi facut, "dar nu pentru ca eu pot si el nu poate, ci pentru ca asta e o chestiune de temperament".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.