Negociatorul-sef cu UE, Leonard Orban, este optimist. El a declarat ca Romania are toate sansele ca, dupa aderarea la UE in 2007, sa fie beneficiar net al bugetului comunitar. Pachetul financiar 2007-2009 include 11 miliarde euro in termen de angajam
Negociatorul-sef cu UE, Leonard Orban, este optimist. El a declarat ca Romania are toate sansele ca, dupa aderarea la UE in 2007, sa fie beneficiar net al bugetului comunitar. Pachetul financiar 2007-2009 include 11 miliarde euro in termen de angajamente si 6 miliarde euro in alte plati. Orban a precizat, insa, ca Romania trebuie sa prezinte proiecte bune si o capacitate administrativa performanta.

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Miron Mitrea, insista pe ideea votului uninominal pentru cele doua Camere ale Parlamentului. Insista acum de pe bancile Opozitiei, desi, timp de patru ani, cat a fost la Putere, partidul sau nu a fost capabil sa rezolve problema. Cu atat mai mult cu cat introducerea votului uninominal ar fi contribuit inca de acum cativa ani la reformarea sistemului politic.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.