Ieri dimineata, la Hotelul Olimpia, delegatia feminina de box a Romaniei a fost intampinata cu flori de conducerea FRB, urmand ca performerele tricolore de la editia continentala din Norvegia sa primeasca intr-un timp foarte scurt si o premiere subst
Ieri dimineata, la Hotelul Olimpia, delegatia feminina de box a Romaniei a fost intampinata cu flori de conducerea FRB, urmand ca performerele tricolore de la editia continentala din Norvegia sa primeasca intr-un timp foarte scurt si o premiere substantiala. Chiar daca Romania a strans o salba de sase medalii, dintre care si una de aur, prin Adriana Hosu, antrenorul coordonator Adrian Lacatus a atacat in termeni foarte duri arbitrajul de la Euro 2005. "Trebuia sa avem cinci finaliste si trei campioane europene, daca arbitrajul ar fi fost corect. Din pacate organizarea si arbitrajele nu s-au comparat la fel ca la Europenele din Italia, de anul trecut. Arbitrii au impartit medaliile! Fetelor nu am ce sa le reprosez, pentru ca au luptat atat impotriva adversarilor, cat si a arbitrilor, iar Adriana Hosu a reusit sa iasa invingatoare", a spus extrem de suparat Lacatus, fiind in asentimentul tuturor componentelor lotului feminin de box. In alta ordine de idei, noua campioana europeana a categoriei 86 kg, Adriana Hosu, a recunoscut cu modestie ca performanta realizata in Norvegia a fost neasteptata pana si pentru ea. "Antrenorii se asteptau de la alte fete sa castige aurul, mai mult decat de la mine. Am muncit mult sa ajung atat de sus, am facut multe sacrificii, dar satisfactia obtinerii unei medalii de aur la CE a meritat efortul", a spus Hosu, poreclita de colege Shakira, dupa numele celebrei cantarete sud-americane. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.