Gestul presedintelui Stelei de a lovi un suporter nu este singular intr-o istorie a violentei la nivel oficial. Cornel Dinu a lovit, pe vremea cand era antrenor la Dinamo, un politist in timpul unei partide contra Forestei Falticeni. "Procurorul" a d
Gestul presedintelui Stelei de a lovi un suporter nu este singular intr-o istorie a violentei la nivel oficial. Cornel Dinu a lovit, pe vremea cand era antrenor la Dinamo, un politist in timpul unei partide contra Forestei Falticeni. "Procurorul" a dezmintit incidentul in stilul caracteristic. "Daca ii dadeam un pumn il bagam in spital", a declarat ulterior Dinu. Campionul absolut al violentei ramane insa Gigi Becali. Patronul Stelei s-a remarcat de-a lungul timpului prin agresiuni fizice si verbale la adresa contestatarilor sai. Prezentatorul tv, Malonga Parfait, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, fostul presedinte al Stelei, Marcel Puscas si actorul Mugur Mihaescu au fost batuti pe stadion sau in afara acestuia de Gigi Becali, iritat de diverse declaratii ale acestora. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.