BCR Leasing a lansat oficial, in cadrul Targului Construct Expo, un produs de finantare imobiliara in euro destinat persoanelor juridice, conform lui Aurelian Madem, coordonatorul de vanzari al companiei, citat de Mediafax. "Intr-o prima faza vom fin
BCR Leasing a lansat oficial, in cadrul Targului Construct Expo, un produs de finantare imobiliara in euro destinat persoanelor juridice, conform lui Aurelian Madem, coordonatorul de vanzari al companiei, citat de Mediafax. "Intr-o prima faza vom finanta doar imobile deja construite, precum hale industriale, cladiri de birouri, centre comerciale sau hoteluri, urmand ca o data cu perfectarea legislatiei privind leasingul sa ne orientam atentia si spre proiecte imobiliare", a precizat Madem.
Perioada de finantare este cuprinsa intre un an si cinci ani, cu posibilitatea reesalonarii valorii reziduale pe 12 luni. In prezent, valoarea minima de finantare este de 50.000 de euro, avansul este cuprins intre 10 la suta si 50 la suta, comisionul de management este de 1-3 la suta, iar valoarea reziduala este negociabila. Plata ratelor se poate face lunar, trimestrial sau semestrial, iar pentru rambursarea anticipata a creditului nu se percep comisioane. "Un important avantaj al leasingului este acela ca valoarea finantata, la care se percepe dobanda, nu include TVA. Ca un exemplu, o oferta de leasing cu o dobanda de 12 la suta poate concura cu un credit bancar ce ofera o dobanda de 10 la suta", a adaugat si George Vasile, ofiter de vanzari la BCR Leasing.
Confom oficialilor companiei, BCR Leasing se afla in discutii avansate pentru cinci contracte de finantare. Unul dintre acestea, care vizeaza un centru de logistica de langa Bucuresti, are o valoare de 2 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.