Copilul teribil al Bistritei si-a desenat pe piept, la varsta de 15 ani, nu mai putin de trei tatuaje, pe care le-a remodelat o data cu sosirea la Rapid. Autor al primului gol in poarta lui Stelea, Vasilache se relaxa ieri la o partida de biliard si

Copilul teribil al Bistritei si-a desenat pe piept, la varsta de 15 ani, nu mai putin de trei tatuaje, pe care le-a remodelat o data cu sosirea la Rapid. Autor al primului gol in poarta lui Stelea, Vasilache se relaxa ieri la o partida de biliard si a dezvaluit ce i-a spus inainte si dupa meci prietenul sau de la Dinamo, Lucian Goian, care a gresit impardonabil la golul din care Burdujan a adus un punct giulestenilor. Libertatea: Ce simti dupa primul gol marcat pentru Rapid?
Ciprian Vasilache: Sunt multumit ca n-am inselat increderea lui Razvan Lucescu, dar nu ma pot bucura prea mult pentru ca mai avem de tras pana sa ne indeplinim obiectivul. Oricum, daca arbitrii n-ar fi gresit atat de mult impotriva noastra, poate alta era soarta campionatului.
La ce te referi?
La 1-1 cu Dinamo, cand am patruns in careu si Margaritescu m-a faultat clar. M-a tinut si mi-a dat peste picioare, dar arbitrul olandez (n.r. Pieter Vink) n-a fluierat nimic. Mai limpede de atat nu se putea, iar daca dadea penalty, faceam 2-1 si castigam sigur. Ce nu pot sa inteleg este cum poate Steaua primi lovituri de pedeapsa inexistente care le aduc trei puncte, iar Rapidul nu e tratat corect. Romani sau straini, arbitrii au decis practic campioana prin greselile lor. Asta e, mergem mai departe, chiar daca nu mai avem sanse la titlu.
Crezi ca ai merita sa joci titular?
E doar decizia antrenorului cine va juca titular. Eu sunt multumit si asa. stiam ca voi juca impotriva lui Dinamo pentru ca Razvan Lucescu mi-a pus in vedere sa raman conectat la tensiunea partidei chiar daca sunt pe banca. imi place in Giulesti si, desi nu poti sti unde te poarta viata, n-as parasi niciodata Rapidul. Nu te pupa nimeni daca evoluezi bine, dar nici nu-ti sare cineva la gat daca prinzi un joc mai slab. Sunt tratat corect, iar publicul este minunat.

"Pacat ca nu esti titular, erai paine de mancat"

Ai vorbit dupa meci cu Goian, prietenul tau de la Dinamo?
inainte de startul partidei, i-am spus: "Ce pacat ca nu joci, ca era paine de mancat pe partea ta". Apoi, ne-am intalnit la pauza, la incalzire si i-am transmis ca dau gol daca intru pe teren. A ras, sigur pe el, dar apoi ati vazut ce s-a intamplat, a fost dat afara de la Dinamo dupa gafa din care a egalat Burdujan. Dupa ras l-a podidit plansul. asta-i fotbalul, iti mai joaca si feste cand esti cu nasul pe sus.

E innebunit dupa tatuaje

Esti cunoscut ca un tip petrecaret, mort dupa tatuaje si distractii... Acestea sunt lucruri pe care le-au spus oficialii Bistritei dupa ce am fost imprumutat de Rapid la Gloria. Nu vreau sa mai vorbesc despre acest episod, pentru ca mi-am scos din cap numele Bistrita. Nu m-as mai intoarece nici mort acolo. in privinta tatuajelor, e adevarat. Pe la 15-16 ani mi-am facut trei tatuaje pe piept: un paianjen, un cap de tatar si doua litere chinezesti care transcriu numele zodiei mele: Fecioara. Cand am revenit la Rapid, le-am sters pentru a desena altele. si acum sunt altele in lucru. Este placerea mea si nu vad nimic rau in asta. Important este sa-mi vad de treaba, pentru ca in trei ani mi-am propus sa realizez ceva notabil pentru fotbalul nostru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.