Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, crede ca arbitrul Sorin Corpodean nu poate fi acuzat pentru rezultatul final al partidei cu FC National, chiar daca "a prins o zi mai proasta". "Golurile le-am primit in urma a doua greseli de marcaj. FC Nati
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, crede ca arbitrul Sorin Corpodean nu poate fi acuzat pentru rezultatul final al partidei cu FC National, chiar daca "a prins o zi mai proasta". "Golurile le-am primit in urma a doua greseli de marcaj. FC National a jucat altceva decat pe terenul celorlalte contracandidate", a spus Popa. Dupa meci, tehnicianul a fost lovit in piept de o piatra aruncata dinspre suporterii ieseni in directia autocarului echipei FC National, prin dreptul caruia tocmai trecea. Popa a avut nevoie de ingrijiri medicale, el suferind un hematom in partea dreapta a pieptului si fiind transportat la spital, deoarece se simtea rau.
Incidente au avut loc si in fata stadionului "Emil Alexandrescu". 3.000 de suporteri ieseni s-au adunat la vestiare, unde au avut loc o serie de ciocniri cu reprezentantii fortelor de ordine, in urma carora trei fani au fost retinuti. Suporterii gazdelor l-au injurat pe arbitrul Sorin Corpodean si au scandat: "Corpodean de aici nu mai pleci" si "Federatia este mafia". De altfel, in minutul 86, fundasul Bogdan Onut a avut o iesire nervoasa la adresa lui Corpodean, iar imediat dupa incheierea partidei portarul Cristian Branet a aruncat un tricou in directia arbitrului.



Landi: "Vom castiga cu Steaua"

Referindu-se la meciul cu Steaua din etapa urmatoare si la speculatiile facute pe marginea acestuia, antrenorul bancarilor, Roberto Landi, a spus: "Mergem sa castigam meciul cu Steaua, pentru ca vrem sa ramanem neinvinsi in intalnirile cu echipele bucurestene. S-a afirmat ca as fi prieten cu Zenga si ca i-as da meciul. Eu sunt prieten cu Zenga, Cartu si Olaroiu, dar fotbalul este fotbal si eu apar culorile echipei FC National".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.