Multi nervi, huiduieli, injuraturi. Meciul destul de linistit si fara probleme al Stelei cu CFR Cluj s-a mutat in tribune, acolo unde presedintele executiv al "militarilor", Mihai Stoica, si-a demonstrat puterea pumnului. Gestul incalificabil al ofic

Multi nervi, huiduieli, injuraturi. Meciul destul de linistit si fara probleme al Stelei cu CFR Cluj s-a mutat in tribune, acolo unde presedintele executiv al "militarilor", Mihai Stoica, si-a demonstrat puterea pumnului. Gestul incalificabil al oficialului stelist de a-l lovi pe un fan a aratat ca in fotbalul romanesc, in anul de gratie 2005, domneste inca legea junglei. Iar, din pacate, "leii" stau bine-mersi la oficiala. Evolutia stearsa a jucatorilor stelisti i-a facut pe spectatori sa-si verse naduful pe favoriti. La o astfel de "interventie" a fanilor petrecuta in min. 71, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, nu a mai rezistat. A ripostat verbal din loja sa, apoi s-a dezbracat de haina si de caracter, a coborat glont spre o "tinta" de la tribuna I si a lovit-o in plin cu pumnul in fata. Scurt si la obiect! Apoi MM-ul a urcat grabit si a plecat cu masina spre vestiare, insotit de injuraturile suporterilor si garzile de corp ale boss-ului sau, Gigi Becali.
"Gestul meu este incalificabil! Voi plati pentru ceea ce am facut. Totusi, sub nici o forma, nu-mi prezint demisia de onoare! Am lovit un om ce m-a injurat incontinuu si care se afla in apropierea sotiei si a fiicei mele. Acest spectator a injurat echipa de la incalzire si, cu toate ca am discutat cu el respectuos la pauza, a continuat sa faca acelasi lucru si in repriza secunda. Nu accept sa injure cineva inca de la incalzire echipa, desi ne aflam pe primul loc", a declarat, ieri, MM Stoica. El a mai precizat ca pentru ca Steaua sa castige campionatul ar face orice, si-ar da chiar si 10 ani din viata. Dupa ceea ce a facut insa MM-ul, ar fi fost de ajuns sa aiba sapte ani de acasa, nu sa-si dea viata pentru gloria unei echipe pe ai carei sustinatori ii trateaza cu pumnul.
Suporterul lovit a declarat, ieri, ca a ajuns la meci in jurul orei 20.40, pentru ca-si uitase abonamentul acasa, asa ca varianta cu injuriile aduse echipei de Radu Ion inainte de meci nu mai sta in picioare. "Nu e normal ce s-a intamplat, dar cei care au strigat au fost, probabil, infiltrati si platiti sa destabilizeze clubul", a dat-o la intors si patronul Stelei, Gigi Becali, la randul sau contestat. De altfel, oamenii lui au mers in pauza la tribuna a II-a si la peluza cu tabela si au smuls de pe garduri bannerele "dedicate" conducerii clubului provocand reactia fanilor. Incidentele au venit, culmea, pe fondul unui joc ce a curs "lin" spre o victorie la limita, dar fara emotii, a "ros-albastrilor".



Amendat de jandarmi cu 5 milioane de lei

Pentru gestul sau de sambata, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a fost amendat contraventional de jandarmi cu cinci milioane de lei "pentru provocare si participare efectiva la scandal". in plus, cazul va fi luat in discutie in sedinta de maine a Comisiei Federale de Disciplina. "Asteptam intai sa vedem caseta. Nu ma pot pronunta, dar, fiind vorba de un oficial al unei echipe de fotbal vor exista unele repercusiuni", ne-a declarat, ieri, Alexandru Boc, vicepresedintele comisiei sus amintite. Probabil, MM Stoica va fi amendat si suspendat, insa nu este exclus sa se ia in discutie chiar suspendarea terenului Stelei, din cauza faptului ca gruparea din Ghencea este recidivista.



"Ma gandesc sa-l dau in judecata"

Mihai Stoica (presedinte Steaua): "Gestul meu este incalificabil. Am cedat nervos, dar, sub nici o forma, nu-mi prezint demisia de onoare. Pentru a castiga campionatul, sunt in stare sa fac orice".
Ion Radu (victima): "Le-am aratat obrazul conducatorilor Stelei ca si-au batut joc de echipa. Platesc abonamentul de ani de zile si acest presedinte vine si-mi da cu pumnul in gura. Ma gandesc sa-l dau in judecata pe Mihai Stoica".
Gigi Becali (patron Steaua): "Desigur ca nu este normal ceea ce a facut "MM", dar cei care au strigat impotriva au fost, probabil, infiltrati si platiti de cineva sa destabilizeze clubul nostru".
Dumitru Dragomir (presedinte LPF): "in cariera mea nu am auzit asa ceva. Este cu adevarat vorba de lipsa de educatie. Cred ca au ramas masca si politistii si jandarmii care au vazut incidentul pe stadion".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.