Premierul Calin Popescu Tariceanu pare sa aiba probleme cu memoria. El si-a completat declaratia de avere si de interese, depusa anterior, nominalizand inca noua firme la care detine actiuni in valoare totala de 137,3 milioane lei si care nu au fost
Premierul Calin Popescu Tariceanu pare sa aiba probleme cu memoria. El si-a completat declaratia de avere si de interese, depusa anterior, nominalizand inca noua firme la care detine actiuni in valoare totala de 137,3 milioane lei si care nu au fost specificate in declaratiile anterioare. Pe noua lista de firme la care premierul detine actiuni apar societatile Prima Broadcasting Group, ICARE services SRL, TILT et. Partners Productions Romania SRL, LCS Cargo International SRL, Romtrucks SRL, Publi-Media SRL, Leader High-Tech, SOPAS - servicii financiare si leasing si Clubul Vinului SRL.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.