Fara stirea patronului Dinel Staicu, craiovenii Guso, Daouda si Moti s-au intalnit, sambata, la Pitesti cu Gigi Netoiu, in prezenta caruia au semnat precontracte de joc pe cate trei ani cu Dinamo. Mai mult, "cainii" au si prima optiune asupra mijloca
Fara stirea patronului Dinel Staicu, craiovenii Guso, Daouda si Moti s-au intalnit, sambata, la Pitesti cu Gigi Netoiu, in prezenta caruia au semnat precontracte de joc pe cate trei ani cu Dinamo. Mai mult, "cainii" au si prima optiune asupra mijlocasului Mihaita Plesan, jucator care, daca nu isi va gasi un angajament "afara", va imbraca din sezonul urmator tricoul "alb-rosu". Toti cei patru fotbalisti au parafat intelegeri pe cate 3 ani cu gruparea din soseaua stefan cel Mare, urmand sa incaseze aceleasi salarii ca in Banie: 80.000 dolari - Guso; 45.000 - Daouda si 35.000 - Moti. Surse din anturajul clubului oltean au mai confirmat si faptul ca Staicu s-ar fi inteles in cele din urma cu Netoiu pentru doua milioane de euro, actualul "vice" dinamovist urmand sa cumpere locul in Divizia A de la CS Otopeni si sa-l "unga" antrenor la Universitatea pe Sorin Cartu, in prezent la FC Arges.



Balaci: "Trebuie facut ceva"

De asemenea, fostii componenti ai Craiovei Ilie Balaci, Geolgau, Tilihoi si Cristescu au afirmat ca sunt de acord cu faptul ca "juvetii" sa cumpere la finalul sezonului un loc in Divizia A sau sa fuzioneze cu o alta echipa. Ilie Balaci, fost jucator al Craiovei: "Nici acum nu realizez ca stiinta a retrogradat. Nu ma intereseaza cine va veni, ca este Mititelu, Gheara sau Netoiu. Trebuie facut foarte repede ceva, pentru ca si de la vara sa avem echipa in prima divizie". "Craiova a picat in B nu aseara, ci de mai mult timp. Multi sunt vinovati, dar acum degeaba ii cautam pe ei. Acum trebuie cautati cei care vor sa salveze aceasta echipa. Sunt de acord cu o cumparare sau o fuzionare", a fost de parere Geolgau. Tilihoi i-a acuzat de naivitate pe cei care sustin ca Universitatea nu trebuie sa cumpere un loc in primul esalon in timp ce Cristescu isi doreste "fotbal de calitate" la Craiova.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.