Chiar daca a declarat ca acum, la 75 de ani, se simte ca la 45, emotiile mari pot sa-i provoace fostului sef al statului probleme grave sau chiar un infarct. Discursul incisiv si acuzator pe care l-a tinut la Consiliul National al PSD de vineri era s
Chiar daca a declarat ca acum, la 75 de ani, se simte ca la 45, emotiile mari pot sa-i provoace fostului sef al statului probleme grave sau chiar un infarct. Discursul incisiv si acuzator pe care l-a tinut la Consiliul National al PSD de vineri era sa-l puna la pat pe Ion Iliescu. De altfel, pe tot parcursul sedintei fostul lider al PSD a fost vazut inghitind periodic pastile. Sambata dimineata a aparut un zvon ca Ion Iliescu ar fi suferit un infarct, in urma caruia ar fi fost transportat de urgenta la Spitalul Militar din Capitala. Senatorul PSD Sorin Oprescu a infirmat ieri zvonul ca Iliescu ar fi suferit vreun infarct, dar a recunoscut ca acesta a ajuns la spital din cauza tensiunii mari. Acolo i s-a facut o electrocardiograma, dupa care i s-a permis sa paraseasca spitalul. Iliescu a declarat ca sufera mai de mult de o cardiopatie ischemica, dar aceasta este tinuta sub control. Medicii i-au recomandat lui Ion Iliescu mai multa odihna si mai putine activitati stresante.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.