Politia din Londra a facut de curand o descoperire socanta: 300 de copii, cu varste intre 4 si 7 ani, au disparut fara a lasa nici o urma intr-un interval de cateva luni. Copiii sunt toti de origine africana sau caraibiana. Politistii nu au nici un f
Politia din Londra a facut de curand o descoperire socanta: 300 de copii, cu varste intre 4 si 7 ani, au disparut fara a lasa nici o urma intr-un interval de cateva luni. Copiii sunt toti de origine africana sau caraibiana. Politistii nu au nici un fel de informatie despre soarta lor, dar se presupune ca au fost fie vanduti ca sclavi, fie au fost ucisi in ritualuri de magie neagra. Disparitia celor 300 de copii a fost descoperita in urma cu doi ani, cand politia londoneza a gasit in raul Tamisa trunchiul fara maini si fara picioare al unui copil de sex masculin, de culoare. Corpul transat cu atentie a fost pescuit din rau in apropiere de una din cladirile simbol ale Londrei, Tower Bridge. O investigatie amanuntita a scos la iveala faptul ca baietelul, botezat de anchetatori Adam, fusese ucis in cadrul unui ritual religios.
S-a descoperit ca inainte de a fi ucis, copilul a fost otravit, apoi a fost transat de o persoana care avea astfel de cunostinte, iar cadavrul a fost golit de sange.
Criminalistii au descoperit in stomacul copilului seminte de plante otravitoare si un amestec de oase sfaramate, clei, aur si cuart. Dupa luni de investigatii, politia a aflat ca baiatul provenea dintr-un sat din sud-vestul Nigeriei. Ancheta a continuat si in anul 2003 a fost interogata o nigerianca, Joyce Osagiede, care cerea azil politic in Marea Britanie si care a marturisit ca sotul ei a ucis 11 copii in cadrul unor ritualuri de magie neagra. Nu s-a reusit insa conectarea celor doua cazuri, in schimb politia a descoperit ca nu mai putin de 300 de copii de origine africana si caraibiana au disparut in decurs de numai cateva luni. Valul de disparitii s-a petrecut in aceeasi perioada cand se presupune ca a fost ucis si Adam, dar informatia nu a fost dezvaluita decat la sfarsitul saptamanii trecute. "Am descoperit ca au disparut 300 de copii despre care nu se mai stie nimic", a declarat comisarul Will O'Reilly. Politia presupune ca unii dintre cei disparuti au fost vanduti ca sclavi, pentru prostitutie sau chiar ucisi in ritualuri de magie neagra.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.