Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania (ACTOR) organizeaza marti, 17 mai, a V- a editie a concursului national de origami - Sufletul Hartiei. Astfel, toti copiii din intreaga tara, care indragesc arta plierii hartiei - origami - su
Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania (ACTOR) organizeaza marti, 17 mai, a V- a editie a concursului national de origami - Sufletul Hartiei. Astfel, toti copiii din intreaga tara, care indragesc arta plierii hartiei - origami - sunt asteptati marti, intre orele 14.30 si 16.00, la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica din Capitala.
in premiera, concursul se desfasoara anul acesta pe trei grupe de varste: pentru copiii de gradinita - stelutele, scoala primara - iepurasii, iar a treia gimnaziu si liceu - elefantii. Persoanele interesate de concurs pot afla mai multe amanunte de la reprezentantul ACTOR, Eugenia Barbu, la tel 021.460.47.68 sau e-mail actor@rdslink.ro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.