Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite grav intr-un accident care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, pe soseaua Arad-Deva. in timp ce se deplasa pe raza localitatii Horia, soferul unui jeep nu a vazut un barbat care calarea n
Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite grav intr-un accident care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, pe soseaua Arad-Deva. in timp ce se deplasa pe raza localitatii Horia, soferul unui jeep nu a vazut un barbat care calarea nestingherit pe soseaua neiluminata si l-a izbit in plin, dupa care a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autoturism Volkswagen Polo. soferul si pasagerul din dreapta din VW au murit pe loc, iar alte trei persoane de pe bancheta din spate au fost transportate in stare grava la spital. De asemenea, soferul jeep-ului si persoana care il insotea se afla in stare critica la Spitalul Judetean Arad, acolo unde a ajuns si calaretul, cu rani grave la cap.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.