Un barbat a carui identitate nu se cunoaste inca a fost omorat sambata noaptea de o masina al carei sofer a fugit de la locul accidentului. Ca sa nu-l loveasca a doua oara pe pietonul aruncat pe contrasens, un alt sofer s-a rasturnat cu masina. Accid
Un barbat a carui identitate nu se cunoaste inca a fost omorat sambata noaptea de o masina al carei sofer a fugit de la locul accidentului. Ca sa nu-l loveasca a doua oara pe pietonul aruncat pe contrasens, un alt sofer s-a rasturnat cu masina. Accidentul s-a petrecut pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, in localitatea ilfoveana Tancabesti. Victima a traversat fara sa se asigure si a fost spulberata de masina care circula cu viteza. Pietonul a fost aruncat cativa metri, pana pe celalalt sens al soselei. Ca sa-l evite pe barbat, o Skoda care circula regulamentar s-a rasturnat.
in loc sa opreasca, soferul vinovat a apasat pe acceleratie. Singura informatie pe care politistii au avut-o despre fugar a fost ca masina pe care individul o conducea era de culoare gri. Ieri, oamenii legii au gasit o masina suspecta - un Mercedes - abandonata undeva in judetul Prahova.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.