Dinga s-a angajat sa isi dea demisia, daca aderarea Romaniei va fi amanata. Ministrul a facut aceste declaratii sambata, in cadrul seminarului ""Cetateanul roman, cetatean european"", care a avut loc la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii din Gala
Dinga s-a angajat sa isi dea demisia, daca aderarea Romaniei va fi amanata. Ministrul a facut aceste declaratii sambata, in cadrul seminarului ""Cetateanul roman, cetatean european"", care a avut loc la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii din Galati. Ene Dinga a tinut sa sublinieze ca ""raportul de monitorizare a Romaniei din toamna este cel mai important test, la care daca nu ne facem temele, vom suporta clauza de salvgardare. Daca se va intampla acest lucru, voi fi primul ministru care va demisiona si isi va asuma raspunderea"".
In cadrul acestui seminar, ministrul a discutat si despre infiintarea unor structuri care sa se ocupe de auditul si de supravegherea fondurilor europene, deoarece ""agentiile regionale de dezvoltare, prin caracterul lor de organizatii nonguvernamentale, sunt greu controlabile"". (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.