MESAJ UE. Seful Delegatiei Comisiei Europene, Jonathan Scheele, spera ca Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci, Ovidiu Ohanesian si Mohamad Munaf sa se intoarca teferi acasa. Aflat intr-o vizita in Timisoara, oficialul a declarat, sambata, ca ""este o prob

MESAJ UE. Seful Delegatiei Comisiei Europene, Jonathan Scheele, spera ca Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci, Ovidiu Ohanesian si Mohamad Munaf sa se intoarca teferi acasa. Aflat intr-o vizita in Timisoara, oficialul a declarat, sambata, ca ""este o problema foarte grea si este greu sa se negocieze un final favorabil. Sper ca cei care se ocupa de acest lucru, nu doar Guvernul sau presedintele, dar si cei cu care lucreaza, sa gaseasca solutii pentru un sfarsit bun al acestei situatii"".
IMAGINI NECLARE. In timp ce tacerea s-a asternut la Bucuresti, la Tokio, autoritatile nipone analizeaza o caseta video cu ambuscada in care a cazut, in urma cu o saptamana in Irak, japonezul Akihiko Saito. Potrivit Ministerului nipon de Externe, inregistrarea dureaza sase minute, dar nu ofera nici un fel de informatie noua, iar imaginile sunt neclare.
In prima parte a inregistrarii sunt aratate mai multe carti de identitate si un vehicul incendiat. In cea de-a doua parte, apar cateva cadavre si un grup de insurgenti care deschide focul asupra unor persoane. Autoritatile nipone sustin ca Saito nu apare pe caseta si au refuzat sa spuna daca rapitorii le-au contactat pentru a le transmite cererile lor. Saito, fost agent de securitate al trupelor de elita japoneze, ar fi fost grav ranit in timpul ambuscadei create de gruparea islamista Ansar al-Sunna in zona orasului Ramadi, la vest de Bagdad.

""LEGIONARII""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.