LUX. Maserati a lansat in Romania modelul GranSport, care poate fi achizitionat la preturi cuprinse intre 123.317 de euro, pentru versiunea cu echipare standard si 142.345 de euro, pentru versiunea de varf. Coupe-ul de lux italian este propulsat de u
LUX. Maserati a lansat in Romania modelul GranSport, care poate fi achizitionat la preturi cuprinse intre 123.317 de euro, pentru versiunea cu echipare standard si 142.345 de euro, pentru versiunea de varf. Coupe-ul de lux italian este propulsat de un motor de 4,2 litri, ce dezvolta 400 de cai putere si poate ""alerga"" cu maximum 290 km/h. Perioada de livrare variaza in functie de gradul de personalizare a autoturismului, timpul maxim de livrare fiind de sase luni. Importatorul Autoitalia a vandut anul trecut 18 Maserati si spera ca in 2005 sa comercializeze 26 de unitati.
PATHFINDER. Renault Nissan Romania a inceput comercializarea noului Nissan Pathfinder, model complet nou asamblat in Europa. Acesta beneficiaza de un interior spatios cu sapte locuri, de un motor turbo Diesel puternic de 2,5 l si 174 CP si dotari moderne din punct de vedere al sigurantei si al confortului. Transmisia ALL MODE este o versiune mai sofisticata a sistemului prezent pe X-TRAIL si Murano, pretul masinii pornind de la 27.700 de euro CIP (34.611 de euro, cu toate taxele incluse). Obiectivul de vanzari pentru noul model in Romania in 2005 este de 200 de unitati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.