Hagi se situeaza detasat pe primul loc in preferintele celor chestionati in sondajul CURS, cu 22,2%. Nadia, pe locul al doilea, are cu putin peste jumatate din procentul marelui fotbalist - 11,9%, iar Adrian Mutu, pe al treilea loc, are 7,9%. Pe lo

Hagi se situeaza detasat pe primul loc in preferintele celor chestionati in sondajul CURS, cu 22,2%. Nadia, pe locul al doilea, are cu putin peste jumatate din procentul marelui fotbalist - 11,9%, iar Adrian Mutu, pe al treilea loc, are 7,9%. Pe locurile urmatoare se situeaza Cristi Chivu - 4,7%, boxerul Leonard Doroftei - 4,3%, Gabriela Szabo - 3%, Ilie Nastase - 2,3%, Catalina Ponor - 2% si Lucian Bute - 1,7%. Ultimele locuri sunt ocupate de Marius Urzica (1,6%), Ivan Patzaichin (1,3%) si Gica Popescu (1,2%). 15,7% din cei care au raspuns in cadrul sondajului prefera un alt sportiv, neinclus in lista de mai sus, 9,9% nu prefera nici un sportiv, iar 10,3% nu stiu sau nu vor sa dea nici un raspuns. Asa-zisul sex-simbol Adrian Mutu este iubit mai mult de barbati decat de femei. De doua ori mai multi barbati decat femei il iubesc pe Gheorghe Hagi.

Care este sportivul
care va place cel
mai mult?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.