Adrian Mutu a inaintat un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv impotriva deciziei luate de Federatia Engleza, care a considerat indreptatita actiunea lui Chelsea de a obtine compensatii financiare de la atacantul roman pentru ruperea contractului.
Adrian Mutu a inaintat un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv impotriva deciziei luate de Federatia Engleza, care a considerat indreptatita actiunea lui Chelsea de a obtine compensatii financiare de la atacantul roman pentru ruperea contractului. "Briliantul" a fost concediat de gruparea lodoneza si suspendat sapte luni de Federatia Engleza in urma unui control pozitiv efectuat in luna octombrie. Chiar daca plangerea clubului englez este depusa nominal impotriva lui Adrian Mutu, o eventuala compensatie financiara urmeaza sa fie platita de Juventus. In alta ordine de idei, internationalul roman a evoluat pe toata durata partidei amicale pe care "Batrana Doamna" a sustinut-o in compania lui Chisola, scor 7-1, informeaza agentia "sports.it". Mutu a marcat un gol si a avut o evolutie foarte buna, presa italiana remarcand in special pofta de joc a atacantului roman. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.