Concursul "11 metri pana la Beckam!", organizat joi de Gillette Romania pentru toti jurnalistii microbisti din presa centrala, si-a desemnat castigatorul. Tudor Furdui, reprezentantul Televiziunii Romane, s-a dovedit cel mai talentat executant de lov
Concursul "11 metri pana la Beckam!", organizat joi de Gillette Romania pentru toti jurnalistii microbisti din presa centrala, si-a desemnat castigatorul. Tudor Furdui, reprezentantul Televiziunii Romane, s-a dovedit cel mai talentat executant de lovituri de la 11 metri si a luat premiul cel mare: un week-end la Madrid, unde va avea ocazia sa il vada pe David Beckham in actiune. Pentru acest concurs destinat presei (au participat peste 20 de redactii), Gillette a oferit un premiu similar celui pregatit pentru castigatorii promotiei "Marcheaza cu Beckham". Marele premiu are o valoare de aproximativ 2.000 de euro, castigatorului fiindu-i asigurate: un bilet dus-intors pe ruta Bucuresti - Madrid, cazare la un hotel de 4 stele in regim demi-pensiune pe durata unui week-end si, totodata, un bilet de intrare la un meci cu Beckham. Castigatorul concursului se va deplasa la Madrid in luna septembrie, o data cu ceilalti castigatori ai promotiei. In etapa finala a concursului "11 metri pana la Beckham!" (faza la care a participat si Marius Gherghe, reprezentantul ziarului Ziua), jurnalistii au avut in poarta un autentic "cerber", in persoana portarului echipei nationale de juniori, Costin Oghinciuc. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.