"Sunt un cuceritor, un Don Juan de cartier, un baiat simpatic, cu suflet mare si ma cheama Gicu". Cuceritorul Gicu este nimeni altul decat George Mihaita, director al Teatrului de Comedie din Capitala, care isi descrie in cateva cuvinte rolul din "Ag
"Sunt un cuceritor, un Don Juan de cartier, un baiat simpatic, cu suflet mare si ma cheama Gicu". Cuceritorul Gicu este nimeni altul decat George Mihaita, director al Teatrului de Comedie din Capitala, care isi descrie in cateva cuvinte rolul din "Agentia Matrimoniala", serial de comedie ce va fi difuzat la Antena 1 incepand de luni, 16 mai, de la 20,15. Parasit de sotie, Gicu profita ca "mama soacra", Tamara Buciuceanu, e senila. El sta la ea acasa pentru ca nu prea are noroc in afaceri si sta prost cu finantele. Pana aici nimic rau, dar coana mare, fosta profesoara, crede ca Gicu e in clasele primare si-l pune toata ziua sa-si faca temele pentru ca e convinsa ca nu invata deloc. "Tamara e un geniu comic. Are darul de a te face sa zambesti si in afara scenei, iar lucrul intr-o echipa cu atatea nume mari mi-a oferit o multime de satisfactii", declara George Mihaita. O surpriza placuta pentru actor, a fost Dan Helciug, despre care spune ca a jucat ca un actor profesionist. Dan este actor pentru ca a terminat Universitatea de Arte Teatrale si Cinematografice la sectia marionete, dar se afla la primul rol in film.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.