Mijlocasul stelist Dorinel Munteanu a declarat ieri, pe chat-ul site-ului oficial al FC Steaua, ca performanta obtinuta in acest sezon in Cupa UEFA - eliminarea Valenciei - nu este suficienta, echipa din Ghencea avand nevoie de titlul de campioana. "
Mijlocasul stelist Dorinel Munteanu a declarat ieri, pe chat-ul site-ului oficial al FC Steaua, ca performanta obtinuta in acest sezon in Cupa UEFA - eliminarea Valenciei - nu este suficienta, echipa din Ghencea avand nevoie de titlul de campioana. "Avem sanse mari la titlu, dar trebuie sa credem in noi. Nu este suficienta performanta din Cupa UEFA, avem nevoie de titlu. Se simte o stare de oboseala, dar sper ca la meciul cu CFR Cluj toata lumea sa vada Steaua din toamna. Este criza in atac fiindca nu reusim sa marcam, insa avem atacanti buni", a spus Munteanu. Acesta crede ca Zenga va ramane la Steaua si in sezonul viitor. "Atmosfera in vestiar este buna, nu este o stare de tensiune intre Walter si jucatori. Discut cu Zenga despre alcatuirea echipei, insa el are ultimul cuvant", a adaugat jucatorul stelist. Munteanu a subliniat ca nu se va retrage la finalul sezonului si ca modelul sau a fost mijlocasul german Lothar Matthaus. "Este foarte greu ca echipa nationala sa se califice la CM 2006, dar nu imposibil", a mai spus Munteanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.