Dan Negru, prezentatorul emisiunii "Ciao, Darwin", este, de cateva zile, mandrul posesor al unui autoturism full-option de culoare gri. "Cand vine vorba de masini, barbatii devin niste copii. Asa ma bucur eu acum, ca un pusti in fata unei noi jucarii
Dan Negru, prezentatorul emisiunii "Ciao, Darwin", este, de cateva zile, mandrul posesor al unui autoturism full-option de culoare gri. "Cand vine vorba de masini, barbatii devin niste copii. Asa ma bucur eu acum, ca un pusti in fata unei noi jucarii", spune vedeta. Dan Negru are cinci ani de cand aduce audienta la televiziunea din Baneasa, drept pentru care patronii l-au premiat cu 30.000 de euro sub forma unei masini. Printre succesele de casa ale lui Dan se numara Academia Vedetelor, Batem Palma, Marea provocare. Dan a testat deja noua masina pe strazile din Timisoara, dar spune ca nu este un impatimit al vitezei si respecta cu strictete toate regulile de circulatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.