La Campionatele Europene de Box rezervate fetelor, care se desfasoara la Tonsberg, in Norvegia, Romania a fost reprezentata de 11 pugiliste.
Competitia a ajuns in faza finalelor, unde vor lupta pentru medaliile de aur campioana europeana en-t
La Campionatele Europene de Box rezervate fetelor, care se desfasoara la Tonsberg, in Norvegia, Romania a fost reprezentata de 11 pugiliste.
Competitia a ajuns in faza finalelor, unde vor lupta pentru medaliile de aur campioana europeana en-titre, Camelia Negrea (cat. 46 kg.), si Adriana Hosu (cat. 86 kg.). De remarcat ca alte patru pugiliste romance au castigat medaliile de bronz: Steluta Duta (cat. 48 kg.), Mihaela Cijevschi (cat. 54 kg.), care desi a fost invingatoare in ring in semifinale, cand a boxat cu o poloneza, arbitrii au declarat-o invinsa, Larisa Pop (cat. 63 kg.) si Gabriela Mitran (cat. 80 kg).
Dupa cum ne-a declarat antrenorul emerit Adrian Lacatus, care s-a ocupat de pregatirea pugilistelor alaturi de secundul sau, Constantin Gainuse, obiectivul de performanta al lotului Romaniei a fost indeplinit, angajamentul fiind de a cuceri trei medalii, iar pana in prezent s-au obtinut sase medalii, doua de argint, care pot fi transformate in aur, si patru de bronz. Lotul de box se va intoarce in tara duminica, cu avionul, la ora 22.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.