FCArges si "Poli" Timisoara joaca pentru un loc in prima jumatate a clasamentului. Dupa ce la inceputul returului ambele echipe si-au propus sa evite retrogradarea, acum isi doresc mai mult: pitestenii vor un loc in primele opt, iar Timisoara, mai cu
FCArges si "Poli" Timisoara joaca pentru un loc in prima jumatate a clasamentului. Dupa ce la inceputul returului ambele echipe si-au propus sa evite retrogradarea, acum isi doresc mai mult: pitestenii vor un loc in primele opt, iar Timisoara, mai cu pretentii, ar vrea sa termine in "careul de asi" al Diviziei A * Sportul si Bacaul joaca de asemenea un meci fara o prea mare miza, dupa ce moldovenii au invins etapa trecuta pe Farul si si-au asigurat si anul viitor un loc pe prima scena a tarii * "Poli" Iasi nu este complet scapata de emotii, de aceea are nevoie de o victorie pentru a avea un final de campionat fara emotii. De partea cealalta, "bancarii" joaca doar pentru palmares, fiind interesati de o clasare cat mai buna doar pentru a obtine mai multi bani din drepturile de televizare * "Portia" de meciuri de astazi se incheie in Ghencea, acolo unde Steaua primeste vizita lui CFR Cluj. Un adversar aparent comod, care nu s-a regasit deloc in acest retur, insa ros-albastrii, cu doua puncte avans fata de Dinamo si cu trei fata de Rapid, nu isi mai pot permite pasi gresiti. Prin acest joc incepe o saptamana decisiva pentru titlu, Steaua urmand sa joace miercuri in Cotroceni si in week-end-ul viitor acasa cu Bacaul. Avantajul echipei lui Zenga ar fi ca nu paraseste Capitala, dezavantajul - aglomerarea de partide, in conditiile in care stelistii par epuizati in acest final de campionat * Partida de maine, de la Constanta, este una de a fi sau a nu fi in Divizia A pentru FC Brasov. In cazul in care inving, "stegarii" mai pastreaza sanse, mici, pentru salvare. Daca pierd, totul este clar, anul viitor vor juca la matineu. De partea cealalta, constantenii sunt obositi si cu moralul la pamant dupa ce au pierdut miercuri finala cupei. Acest final de campionat nu mai are nici o miza pentru Farul, care nu poate juca in Cupa UEFA decat daca termina pe locul doi - aproape imposibil - sau daca Dinamo castiga si campionatul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.