Interventia politistilor de la Transporturi Feroviare Bucuresti a dat peste cap planurile a 80 de persoane care au luat cu asalt un tren de marfa si au incercat sa fure 10 tone de fier vechi. Doar dupa ce au tras mai multe focuri de arma cu o pusca d
Interventia politistilor de la Transporturi Feroviare Bucuresti a dat peste cap planurile a 80 de persoane care au luat cu asalt un tren de marfa si au incercat sa fure 10 tone de fier vechi. Doar dupa ce au tras mai multe focuri de arma cu o pusca de vanatoare, doi politisti au reusit sa imprastie gasca de infractori. Incidentul, petrecut la bariera Copsa Mica, in zona Giulesti, s-a finalizat cu ranirea usoara a argeseanului Robert T., 29 de ani, si a lui Alberto C., 17 ani, din Capitala. Potrivit inspectorului principal Laurentiu Grigorescu, banda de hoti a reusit sa opreasca un tren de marfa care circula cu viteza redusa, dupa care a inceput sa arunce fier pentru a-l comercializa. In momentul in care au observat ca se trage asupra lor, raufacatorii au inceput sa devina agresivi, motivand ca furtul este singurul lor mod de a supravietui. Doar trei persoane din cele 80, respectiv Ionut D., 28 de ani, din judetul Dambovita, Genel S., 25 de ani, si Bebe C., 24 de ani, ambii din Bucuresti, au fost identificate de politisti si sunt cercetate pentru furt calificat. Cu doar o saptamana in urma, in aceeasi zona, unul dintre hoti a ajuns la spital, dupa ce a fost impuscat intr-un picior.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.