Se apropie de final o serie de manifestari initiate de copiii de la "Pupaza din tei". Ambitiosi, ei nu vor sa termine oricum, ci printr-un Festival al copiilor. Parcul Titan va fi animat intre 21 si 22 mai de joc, competitii si acte de binefacere: co
Se apropie de final o serie de manifestari initiate de copiii de la "Pupaza din tei". Ambitiosi, ei nu vor sa termine oricum, ci printr-un Festival al copiilor. Parcul Titan va fi animat intre 21 si 22 mai de joc, competitii si acte de binefacere: copiii sunt invitati sa aduca, la un cort special amenajat, cate o jucarie pentru copiii din zonele sinistrate. Semifinalele si finalele Concursului intre scolile generale din Sectorul 3, sprijinit de Primarie, vor avea loc in aer liber, tot atunci.
"Vom continua sa fim avocatul copiilor, dar nu neconditionat", a declarat pentru presa Andrei Jujan, unul dintre liderii asociatiei, redactor sef al revistei "Pupaza din tei". A mai promis sa continue redactarea paginii gazduite de ZIUA, alaturi de colegii sai, Andrei Petre, Vera Ularu si profesorul Marcel Vornicu, coordonatorul proiectelor. "Sper ca din ziaristii mici de aici sa iasa ziaristii cei mai mari", a punctat Sorin Rosca Stanescu, mentorul redactiei. Drept care a primit o diploma si confirmarea inaintarii in grad de "Pupaza onorifica".
Tricouri rosii si sepcute albe, marca "Pupezei", au fost obligatorii la conferinta de presa pentru invitati, pentru jurnalisti si pentru sponsori: Primaria Sectorului 3, BCR, PetromService, McCann Erickson, Walmark, RDS, Egmont, 3M, CND Industry.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.