Afaceristul craiovean Adrian Mititelu a pierdut procesul intentat de ziaristul Gazetei Sporturilor, Daniel Nanu, magistratii Tribunalului Craiova obligandu-l sa plateasca o amenda penala de 10 milioane de lei, 150 de milioane de lei daune morale si m
Afaceristul craiovean Adrian Mititelu a pierdut procesul intentat de ziaristul Gazetei Sporturilor, Daniel Nanu, magistratii Tribunalului Craiova obligandu-l sa plateasca o amenda penala de 10 milioane de lei, 150 de milioane de lei daune morale si materiale pentru jurnalist, plus cheltuielile de judecata evaluate la 50 de milioane de lei.
Redactorul Daniel Nanu l-a dat in judecata pe Mititelu dupa ce la conferinta de presa organizata in noiembrie 2003, afaceristul a proferat injurii fata de mai multi jurnalisti aflati in sala, adresandu-i-se lui Nanu cu apelativul "betivul dracului". La timpul respectiv, Mititelu pretindea ca jurnalistul i-ar fi cerut 3.000 de dolari spaga, printr-un intermediar, pentru a nu mai scrie urat despre el.
Contactat telefonic, Daniel Nanu si-a exprimat speranta ca decizia magistratilor craioveni "care au dat dovada de impartialitate, judecand corect dosarul" sa fie un bun exemplu pentru toti jurnalistii jigniti de afacerist.
"Era evident ca voi castiga procesul, pentru ca Mititelu nu putea sa-si probeze minciunile", a mai spus Daniel Nanu.
In replica, Adrian Mititelu a declarat, citat de Gazeta Sporturilor, ca n-a pierdut procesul, ci doar batalia. "Eu cred ca judecatorul a gresit si ca a fost influentat de mass-media. Voi face recurs", a mai spus Mititelu.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.