Sambata, 7 mai 2005, la Sydney s-a desfasurat, concursul pentru desemnarea candidatei comunitatii romanesti din Australia, ce va fi inscrisa in Romania la concursul Miss Diaspora 2005. Cu ocazia acestui eveniment au avut loc manifestari prin care sa
Sambata, 7 mai 2005, la Sydney s-a desfasurat, concursul pentru desemnarea candidatei comunitatii romanesti din Australia, ce va fi inscrisa in Romania la concursul Miss Diaspora 2005. Cu ocazia acestui eveniment au avut loc manifestari prin care sa fie promovate talentele noastre. Cei aproximativ 200 de participanti au beneficiat de un spectacol muzical si unul de balet oferite de Loredana Sachelaru, din Melbourne. Absolventul IATC, Catalin Anastase, din Sydney, a oferit "o lectie" de sunet si imagini cu frumusetea nudului astral si a recitat cateva poezii. Alexandra Pelevaniuc, din Melbourne, a interpretat cateva arii si a expus peste 20 de lucrari de arta.
Dupa primul vot de selectie, s-au calificat trei candidate in turul final: Roxana Balaban, Malina Ciocoiu si Loredana Sachelaru. Comisia a ales-o pe Malina Ciocoiu, din Sydney, in varsta de 18 ani si inaltimea de 1,80 m, Miss Diaspra - Australia 2005. Locul doi a fost ocupat de Roxana Balaban, iar titlul de Miss Popularitate - Australia 2005 a fost obtinut de Loredana Sachelaru. Juriul concursului a fost format din: Laurentiu Fulga, din Sydney, editorul revistei SPIRIT ROMANESC si organizator oficial al concursului; Andrea Costea, din Melbourne, coordonatorul postului romanesc de televiziune din Australia; Daniel Trifu, din Sydney, multiplul campion al Australiei la karate. Printre participantii la acest eveniment comunitar s-au aflat Anca Visan, ambasadorul Romaniei in Australia, Ovidiu Grecea, consulul general al Romaniei la Sydney, Viorel Predosanu, consulul economic al Romaniei la Sydney, precum si Emilia Markakis, singurul roman din lume decorat cu "Medalia Ordinul Australiei".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.