Portarul bielorus Vasili Hamutovski a negociat cu antrenorii formatiei Dinamo Kiev si cu patronul Igor Surkis un eventual transfer de la FC Steaua Bucuresti la gruparea la care sunt legitimati Florin Cernat, Cristian Irimia si Tiberiu Ghioane, inform
Portarul bielorus Vasili Hamutovski a negociat cu antrenorii formatiei Dinamo Kiev si cu patronul Igor Surkis un eventual transfer de la FC Steaua Bucuresti la gruparea la care sunt legitimati Florin Cernat, Cristian Irimia si Tiberiu Ghioane, informeaza site-ul ukrainiansoccer. Sursa mentionata noteaza ca Hamutovski a jucat doua meciuri pentru formatia Metalist Harkov, in sezonul 2002/2003, primind sase goluri. Portarul Hamutovski a fost exclus din lotul Stelei, dupa ce antrenorul Walter Zenga l-a anuntat ca nu mai are nevoie de serviciile sale. Conflictul este povestit chiar de Hamutovski: "La victoria cu Sportul am aparat foarte bine, dar la urmatoarea partida, cu Iasi, Zenga l-a preferat pe Martin Tudor. Cand am ramas singuri, l-am intrebat: "Walter, esti nemultumit de munca mea, de prestatiile mele, de disciplina?". Mi-a raspuns ca nu. Atunci i-am zis: "In acest caz, nu este corect sa ma lasi pe banca de rezerve". Nu a raspuns nimic si a plecat. A doua zi, Walter a venit si m-a intrebat daca este adevarat ce am declarat intr-un ziar, in care am spus ca, desi antrenorul are mereu dreptate, de aceasta data nu a fost corect. "Da", am spus. "Atunci, nu mai am nevoie de tine"". "Probabil, suma de transfer va fi in jur de un milion de dolari. Cel putin, asa ar vrea Steaua. Marti m-am intalnit cu antrenorul Jozef Szabo, cu directorul sportiv Leonid Buriak si cu antrenorul de portari. Astazi (n.r. ieri) am discutat si cu presedintele Igor Surkis si deja ne-am inteles in privinta detaliilor contractuale", a mai spus Hamutovski. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.